•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Holivudski trejler filma „Kralj Petar Prvi“

Scene prikazane u trejleru filma „Kralj Petra Prvi“, koji je juče prikazan novinarima, ostavile su bez daha prisutne i nagovestile da će publika videti istorijski spektakl kakav se dugo čekao, dostojan umetnički i ljudski dug herojima velikih bitaka Prvog svetskog rata.

Ekipa filma „Kralj Petar Prvi“, na čelu sa rediteljem Petrom Ristovskim i glavnim producentom i glumcem Lazarom Ristovkim, nijednog trenutka nije gubila iz vida značaj ovog istorijskog perioda za srpski narod, kao i ulogu koju je imao najomiljeniji srpski kralj, Petar Prvi.

Kao što se iz trejlera može videti, moćne i upečatljive scene tragičnog stradanja tokom povlačenja preko Albanije, snažne emocije kralja Petra i njegovo saosećanje sa borcima, kao i junaštvo tokom sudbonosnih bitaka, pokazaće da je film „Kralj Petar Prvi“ najsnažnije sećanje i ukazana počast najslavnijim danima srpske vojske godinama unazad.

Film “Kralj Petar Prvi” produkciono je najveći film snimljen u Srbiji, a u njega je uloženo više od dva miliona evra. Film o podvizima srpske vojske u Prvom svetskom ratu sniman je više od šest meseci, prema motivima romana „Čarape kralja Petra“.

Filmska ekipa, koju je činilo preko 100 glumaca i 7.000 statista, snimala je više od šest meseci, sa ukupno 106 snimajućih dana, od 17. marta, na mnogim autentičnim lokacijama i objektima po čitavoj Srbiji, na Staroj planini, u Knjaževcu, Valjevu, Krupnju, Soko gradu, Beogradu, Somboru, Pančevu, na Kosmaju, u Sremskim Karlovcima i na Krfu.

Glumačku ekipu, pored jednog od naših najboljih glumaca Lazara Ristovskog, koga ćemo gledati u glavnoj ulozi kralja Petra Prvog, čine i mladi Milan Kolak u liku dobrovoljca Marinka Spasojevića, glavnu žensku ulogu tumači Danica Ristovski u liku Makrene Spasojević, Aleksandar Vučković tumači lik mladog regenta Aleksandra, dečak Ivan Vujić igra Momčila Gavrića, najmlađeg oficira u Prvom svetskom ratu, popularni Radovan Raša Vujović seljaka Životu, mladi Marko Todorović igra princa Đorđa, a uloge u filmu još tumače i Branko Jerinić, Pavle Jerinić, Tihomir Arsić, Slobodan Ćustić, Tanasije Uzunović, Marko Baćović, Nebojša Kundačina i mnogi drugi.

Premijera filma “Kralj Petar Prvi” zakazana je za 5. decembar, a publika će premijerno izvođenje moći da pogleda na tri lokacije u istom danu u Beogradu. Trenutno su u prodaji karte za Sava centar i Kombank dvoranu, a narednih dana počinje prodaja i za Sinepleks Ušće.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...