•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ANIMIRANU AVANTURU "GRINČ" POGLEDALO VEĆ PREKO 30 000 LJUDI

GRINČOMANIJA ZAVLADALA NAŠIM BIOSKOPIMA!!!
ANIMIRANI FILM GRINČ (THE GRINCH) POGLEDALO VEĆ PREKO 30 000 LJUDI!!!

Proteklih dana bioskopske sale bile su pune, svuda se mogao čuti smeh mališana i njihovih roditelja, a Grinč je postao naš omiljeni animirani junak! Grinčomanija se širi, niko joj ne može odoleti, a to potvrđuje i činjenica da ga je već pogledalo nešto više od 30 000 gledalaca na teritoriji Srbije i Crne Gore! Preslatki zeleni namćor Grinč je u ovoj toploj prazničnoj priči okupio porodice, nasmejao sve članove i obezbedio pravi ugođaj na velikom platnu. Ukoliko ste propustili da pogledate ovo simpatično ostvarenje, savetujemo vam da to učinite što pre, i dočekate nastupajuće praznike raspoloženi i nasmejani.
Kako bi svi na najbolji način uživali u ovoj lepoj i emotivnoj priči, film se prikazuje u 2D, 3D i 4D tehnologiji, sinhronizovano i titlovano.
Universal Pictures i Illumination predstavljaju nam fenomenalnu animiranu avanturu, baziranu na književnim, prazničnim klasicima doktora Susa. GRINČ je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliji praznika. Duhovit, toplo i vizuelno očaravajući film pričaće nam univerzalnu priču o prazničnom duhu i nesavladivoj snazi optimizma.
Grinč živi usamljeničkim životom u svojoj pećini, a jedino ko mu pravi društvo je njegov verni pas, Maks. Pećina je prepuna izuma i inovativnih sprava koje zadovoljavanju njegove svakodnevne potrebe, a jedino kada sreće svoje susede jeste kada ostane bez hrane i mora da ide do grada u nabavku. I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća i svetlija i glasnija praznična atmosfera. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego do tada, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje, kako bi sebi obezbedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, rešio je da se maskira u Deda Mraza.
I kao što Grinč kaže: "Nikad nije previše rano da te nervira Božić".
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...