•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

KAPETAN u bioskopima od 29.11.

Nagrađivani film Kapetan (Der Hauptman) počeće da se prikazuje u bioskopima širom zemlje počev od 29. novembra. Specijalna projekcija filma biće organizovana u četvrtak 29.11. u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u 20 časova.

Holivudski reditelj Robert Šventke (našoj publici najpoznatiji po filmovima iz serijala “Drugačija” – Divergent, Plan leta, RED) se vratio u Nemačku da bi snimio ovaj film koji je pripremao 12 godina. Istiniti događaji po kojima je reditelj napisao scenario na osnovu izveštaja specijalnog britanskog suda donosi nam priču o mladom nemačkom dezerteru u poslednjim nedeljama Drugog svetskog rata, koji je u očajnom pokušaju da spase svoj život obukao uniformu nacističkog kapetana i postao monstrum od kojih je bežao.

Trl: https://www.youtube.com/watch?v=rH8qorB9PTI

Sajt: http://www.famesolutions.rs/movie/kapetan/

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu