•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kijanu Rivs ponovo zaljubljen?

Holivudski glumac Kijanu Rivs poznat je po svom povučenom načinu života.

54-godišnji glumac već je navikao obožavaoce na to da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, ali ovaj put fotografije sa nepoznatom brinetom nisu mogle da promaknu javnosti.

Naime, paparaci su slikali Rivsa na ulicama Beverli Hilsa u šetnji sa nepoznatom ženom. Par se ponašao skromno i odmereno.

To da je Kijanu u društvu neke žene obradovalo je mnoge budući da se glumac zbog tragičnih događaja iz prošlosti odlučio da nikada neće imati porodicu.

Glumac je bio u srećnoj vezi sa kolegenicom Dženifer Sim kada su saznali da čekaju devojčicu. Sreća nije potrajala dugo. Dženifer je izgubila bebu koju su nazvali Ava Arčer Sim Rivs u osmom mesecu trudnoće i ovaj tragičan događaj nikada nisu uspeli da prevaziđu. Par se rastao, ali su ostali jedno drugome velika podrška.

Dženifer nije mogla da se izbori sa gubitkom bebe, zbog čega je bila na stalnim antidepresivima. 2001. godine samo 18 meseci nakon gubitka bebe Sim je išla na zabavu kod prijatelja Merlina Mensona. Kada se vraćala kući, bila je pod tolikim uticajem antidepresiva da se zaletela u tri automobila, a od jačine udarca izletela je iz svog džipa.

Nakon ove velike tragedije Kijanu nije krio da je izgubio želju za ozbiljnim vezama i zasnivanjem porodice.

Obožavaoci Kijanua Rivsa često pitaju kako se nosi sa svim tragedijama koje su ga zadesile, ali on ima odgovor.

"Ljudima je potrebno da budu srećni da bi živeli, meni nije", bio je njegov odgovor.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu