•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Horizonti (2017) - uskoro

Jedna velika laž uvlači porodicu u komplikovane i neprirodne odnose koji kulminiraju višestrukim ubistvom, tragedijom koja suočava preživele sa neizmernim posledicama, mnogo godina kasnije.

Zoran saznaje da je Jovanka, njegova žena, zatrudnela sa drugim, te je ubeđuje da abortira kod lokalnog veterinara. Milan, Zoranov rođeni brat, pomaže Jovanki da osujeti sam zahvat, što još više razgnevi povređenog Zorana, koji, dvostruko prevaren, odlučuje da usmrti Jovanku. Ubrzo nakon njenog ubistva i sam Zoran biva smrtno ranjen, pucnjem iz puške Milanovog sina, Slobodana. Mnogo godina kasnije, Slobodan odlučuje da saopšti Goranu, Zoranovom preživelom sinu, istinu o dešavanjima iz prošlosti, i tada shvata da je Goran sve vreme bio svestan događaja.

Glumci: Gojko Baletic, Jovana Gavrilovic, Slobodan Bestic
Režiser: Svetislav Dragomirovic

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...