•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Praznični program na Minimaxu

Nova sezona dečjih crtanih filmova na Minimax kanalu već je počela, pa mališani imaju priliku da novogodišnje praznike provedu sa svojim omiljenim junacima. Zimsku čaroliju će upotpuniti jedna premijera i nove sezone čak tri animirana crtana filma.

Najbolje prijateljice – Andrea, Mia, Ema, Olivija i Stefani – su na herojskoj misiji. One pokušavaju da spasu Grad srcolikog jezera od lukavih prevrtljivaca, decu i kućne ljubimce od opasnosti, prelepe zgrade od buldožera i reše svakakve druge zavrzlame. I dok „Lego: Devojke na zadatku“ šire ljubav, umetnost i hrabrost, „Vatrogasac Sem“ kreće u nove avanture.

U jedanaestoj sezoni, vatrogasna stanica je modernizovana najnovijom opremom za zaštitu od požara i sada ima potpuno novo vozilo za spasavanje životinja, što znači da ima mnogo novih stvari za učenje. Nevaljali Norman Prajs i dalje pravi zavrzlame ne ostavljajući Semu i njegovom timu ni trenutak dokolice – a, naravno, ni tebi, ako nam se pridružiš!

Maša je Ruskinja koja živi u šumi sa svojim prasetom, kozom i psom, dok ostale životinje beže od njene stalne želje za igrom. Jednog jutra, prateći leptira, Maša zaluta u kuću medveda koji ne uspeva da je se otarasi. Tako njih dvoje, sticajem okolnosti, postaju najbolji prijatelji. „Maša i medved“ priključiće se Minimaxovoj ekipi tik pred praznike, od 24. decembra.

Istog dana na omiljeni dečiji kanal stiže i deseta sezona „Radoznalog Džordža“. Naivan i znatiželjan afrički majmun često upada u nevolje, ali ne pomišljajte odmah na najgore! Džordž, pored toga što sjajno zabavlja sve članove svoje porodice, ima i mnogo korisnih informacija o prirodnim naukama na poljima matematike i tehnike. Uz pomoć njegove neiscrpne radoznalosti, i naši mališani će postati mali naučnici, a Minimaxov dlakavi prijatelj garantuje i dobro raspoloženje!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...