•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U pripremi spin-off Fast & Furious sa ženskim likovima i Marvelovim scenaristima

Kako Fast & Furious franšiza nastavlja da se širi brzo i žestoko, Fast & Furious spinoff, jedan od tri spinoffa u razvoju, pozdravlja neke nove članove svoje porodice. Kreator serijala Vin Diesel najavio je trio novih scenarista koji su se bavili projektom na njegovom Instagramu (putem Comic Book-a).

Kao što znate, postoje tri nova spin-off-a koje smo obećali Universalu… pa ove nedelje smo saznali za ženskog Fast protagonistu koji će raditi spinoff koji sam kreirao 2017., a po osmehu na Samantinom licu možete reći da je bilo VEOMA uzbudljivo. Pozdravite Nicole Perlman, Lindsey Beer, Geneva Robertson-Dworet. Dobrodošli u Fast FAMILIJU, napisao je u postu.

Tri nova pisca koje je naveo Diesel, koji će raditi na predstojećem spin-offu, radili su na nekim od Marvelovih velikih budžetskih avantura, koje uključuju Nicole Perlman (Captain Marvel, Black Widow), LindseY Beer (Silver Sable), Geneva Robertson-Dworet ( Captain Marvel , Silver Sable). Film će režirati David Leitch (John Wick, Deadpool 2).

Franšiza takođe radi na Hobs-u i Shaw-u, fokusirajući se na likove koje su prikazali Dwayne The Rock Johnson i Jason Statham, koji se sada snimaju. Film će režirati David Leitch (John Wick, Deadpool 2).

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...