•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Five Feet Apart' donosi potresnu priču zaljubljenih i teško obolelih tinejdžera

Stigli su prvi kadrovi dugoočekivane ljubavne drame "Five Feet Apart" koja donosi potresnu priču zaljubljenih tinejdžera koji boluju od teške bolesti.

Ovaj film režirao je Justin Baldoni prema scenariju na kojem su zajedno radili Mikki Daughtry i Tobias Iaconis.

Radnja filma počinje kada se dvoje tinejdžera, Stella i Will, koji boluju od cistične fibroze, sretnu u bolnici i zaljube. Oni su oboje na lečenju i ne smeju se približiti jedno drugome nešto više od metar i po kako si ne bi dodatno narušili imunitet.

Willa glumi miljenik tinejdžerki Cole Sprouse koji glumi u popularnoj seriji "Riverdale". U ulozi Stelle naći će se simpatična Haley Lu Richardson.

Pored njih dvoje, u filmu još glume i Parminder Nagra, Claire Forlani, Moise Arias, Emily Baldoni, Gary Weeks i mnogi drugi.

"Five Feet Apart" će premijerno biti prikazan 15. marta ove godine u Americi, a nedugo nakon toga kreće u svetsku bioskopsku distribuciju.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu