•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Evropski filmski izazov vodi filmofile u Kan na filmski festival

Novi krug #europeanfilmchallenge takmičenja.

Početkom februara počeo je novi krug takmičenja Evropski filmski izazov, koji ljubiteljima dobrog filma pruža šansu da besplatno otputuju na prestižni filmski festival u Kanu. U takmičenju #europeanfilmchallenge mogu da učestvuju svi filmofili stariji od 18 godina, a koji ispune tražene kriterijume.

Uslov za učestvovanje je da prijavljeni kandidat odgleda 10 evropskih filmova na različitim platformama (internet, bioskop, festival, televizija …), objavi naziv filma i platforme na kojoj je film odgledao i postavi fotografiju na društvene mreže kao dokaz uz haštag #europeanfilmchallenge

Ovaj krug takmičenja završava se 15. aprila, nakon čega će organizator pregledati sve pristigle prijave i proglasiti pobednika koji će otputovati na Kanski filmski festival, jedan od najprestižnijih međunarodnih filmskih festivala.

Takmičenje se istovremeno odvija u sedam evropskih zemalja: Litvaniji, Letoniji, Finskoj, Španiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji. Organizatori su: „Kino metropolis“, „Kino Bize“, „The Film Agency“, Međunarodni festival dokumentarnog filma „Beldocs“,„Pari Pikule“, “Cine Tapiola Oy” i “Udruženje filmskih autora BiH“. Projekat se realizuje uz podršku Evropske unije, kroz program Kreativna Evropa Media.

Prijava je veoma jednostavna, i vrši se putem linka www.europeanfilmchallenge.eu

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...