•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U Srbiji se snima 2. sezona americke SCI FI serije PREDSTRAZA - Jelena Gavrilovic jedna od novih uloga

SCI FI kanal, destinacija za sadržaj naučne fantastike i fantazije mreže NBCUniversal International Networks (NBCUIN), najavio je da se serija Predstraža (The Outpost), u produkciji Electric Entertainment i Arrowstorm Entertainment, vraća u drugoj sezoni na ovaj kanal. Snimanje nastavka ove popularne serije iz žanra fantazije počelo je u Srbiji u januaru 2019. u studiju i na lokacijama pored Beograda. Druga sezona serije Predstraža emitovaće se na kanalu SCI FI ovog leta, donoseći još više avanture i nepredvidivih obrta.

Jessica Green (Roman Empire) vraća se kao Talon, jedina preživela iz rase “crne krvi.” U tvrđavi bez zakona na kraju civilizovanog sveta, Talon mora da nauči da ovlada svojim natprirodnim moćima i sklapa savez sa kraljicom koja je krila svoj identitet, da bi odbranila svet od religioznog diktatora fanatika. U drugoj sezoni takođe se vraćaju glumci: Jake Stormoen (Extinct, Mythica) kao kapetan Garret Spears; Imogen Waterhouse (Braid, Nocturnal Animals) kao lejdi Gwynn Calkussar; Anand Desai-Barochia (Emmerdale, Lake Mead) kao alhemičar Janzo; Andrew Howard (Top of the Lake, Hostiles) kao šerif utvrđenja Cedric Wythers i Robyn Malcolm u ulozi vlasnice bara, Elinor. Novi glumci u drugoj sezoni biće srpska glumica Jelena Gavrilović koja tumači ulogu Chunjin; Lilli Hollunder kao Rebb; Glynis Barber (Point Break,EastEnders) kao Gertrusha i Aaron Fontaine (Hollyoaks, Doctors) kao Tobin.

Izvršni producent je Dean Devlin, koscenarista i producent Zvezdane kapije (Stargate), i Jonathan Glassner, izvršni producent Zvezdane kapije SG-1 (Stargate SG-1). Pored toga, izvršni producenti serijePredstraža od strane tima Electric Entertainment su Marc Roskin i Rachel Olschan-Wilson kao i tim Arrowstorm Entertainment koji čine Jason Faller i Kynan Griffin, koji stoje iza kultnih filmova Mythica. Takođe je producent i Jennifer Griffin iz Arrowstorm Entertainment. Seriju su osmislili Kynan Griffin i Jason Faller.

Druga sezona serije Predstraža biće premijerno prikazana na leto na kanalu SCI FI u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji. Trenutno se prva sezona serije Predstraža može pogledati na kanalu DIVA ponedeljkom u 22:00.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...