•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Majkl Fonc (Maykel Fonts) konačno u Beogradu

Najveći kubanski plesač svih vremena održaće 30. marta u Beogradu četiri tematske radionice i izvesti performans na najvećoj regionalnoj salsa žurci “Viva la Salsa”.

Plesni klub Al Centro za ovo proleće sprema dugo očekivano gostovanje najvećeg kubanskog plesača svih vremena Majkl Fonc-a, kao i njegove partnerke Silvije Ćapeli.

Fenomenalni Majkl Fonc je svoje fantastično plesno umeće podelio sa publikom i to u dva igrana filma, kao i u jednoj televizijskoj seriji. Našoj publici je poznat po ulozi u filmu “Street dance 2” a novije ostvarenje “Latin dream” (2017) u kome Fonc igra gostovljubivog domaćina, ostaviće sve tinejdžerke, ali i njihove mame, bez daha.

Ovaj fantastični plesač podeliće svoje plesno znanje sa beogradskom publikom 30. marta na plesnom kursu koji će održati, u trajanju od četiri sata! Svi zaljubljenici plesa mogu uživati, učiti i vredno raditi na poboljšanju tehnike plesova u kojima Fonc briljira: afro-cubanu, baletu, savremenom plesu, džezu, hip hopu, flamenku, kao i mnogim drugim latino-američkim plesovima.

Imaćete jedinstvenu priliku da vidite i osetite njegovu harizmatičnu prirodu, kao i naverovatnu plesnu veštinu u ekskluzivnom šou nastupu, 30. marta u Studentskom kulturnom centru Beograda. Majkl Fonc je instruktor, koreograf i plesač. Rođen je 1976, na Kubi. Znanje iz baleta, savremenog i modernog plesa, sticao je u kabareu Tropicana, na Kubi, koji je ujedno i najpoznatiji kabare na svetu.

2000. godine se preselio u Italiju, sa grupom Ire Bata, gde je nadograđivao svoje znanje, što u samoj grupi, što od velikih plesnih učitelja poput Virgalia Picalisa, Marka Mačetija kao i mnogih drugih. Na svetskom salsa kongresu 2006-te godine, u Varšavi, osvojio je nagradu za najbolju koreografiju i najboljeg plesača.

Al Centro plesni klub, osnovan je 2012.godine od grupe zaljubljenika i poštovalaca plesa. Sa željom da rasplešu Beograd, ne posustaju, te njihove časove i seminare pohađa veliki broj beograđana. Domaćini su najposećenijih plesnih žurki na Balkanu, kao i u ovom delu Evrope.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...