•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Telo je dokaz: Sve sezone krimi serije stižu na Pickbox

Kriminalističko medicinska dramska serija Telo je dokaz (Body of Proof) sa Dejnom Dilejni u ulozi doktorke Megan Hant stiže na Pickbox. Sve tri sezone stižu 1. aprila, što je super stvar za one koji vole da gledaju više epizoda za jedno veče.

MISTERIJA I SUPER LIKOVI

Priča o inteligentnoj doktorki Megan Hant (Dejna Dilejni) koja nakon automobilske nesreće ne može da nastavi karijeru u neurohirurgiji, već postaje medicinska istražiteljka, gledaoce osvaja već u prvoj epizodi. Hantova je temperamentna, ali i empatična radoholičarka s kojom je pravo uživanje rešavati zločine. Misterije, forenzika, kriminalistika i zanimljivi slučajevi iz epizode u epizodu čine interesantnu priču uokvirenu super likovima.

Uz Megan, tu je doktorka Kejt Marfi koju glumi izvrsna Džeri Rajan, a poznajemo je još otkad je glumila Sedmu od devet u popularnoj SF seriji Zvezdane staze (Star Trek). Najmlađi član ekipe u kancelariji medicinskog istražitelja je entuzijastični Itan Gros, koji je glumio i u političkoj drami Državna sekretarka (Madam Secretary).

NAUKA JE PRAVA

Za ljubitelje krimića, Telo je dokaz mogla bi da bude prava poslastica. Naime, za vreme snimanja serije, na setu su bili prisutni tehnički savetnici čiji je zadatak bio da obezbede da svi medicinski procesi kao i naučna terminologija budu tačni, istakla je glumica Džeri Rajan. Pazilo se na svaki detalj kako bi naučne metode korišćene u seriji bile ispravne i realistične.

Družite se doktorkom Megan Hant na Pickboxu u krimi seriji Telo je dokaz od 1. aprila i rešavajte misterije iz epizode u epizodu!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...