•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dobrota iznad dobrote u filmu "Srećan kao Lazaro" - u bioskopima od 4. aprila

Od rediteljke Aliče Rorvaher i izvršnog producenta Martina Skrosezea u bioskope nam stiže dugoiščekivana italijanska drama "Srećan kao Lazaro," čiji je bajkoviti scenario proglašen najboljim na prošlogodišnjem filmskom festivalu u Kanu.
Očaravajuća bajka o neiskvarenom momku koji predstavlja skoro dosegnuto savršenstvo dobrote i neiskvarenost duše ući će u redovnu bioskopsku distribuciju od četvrtka 4. aprila.

Ovo je priča o susretu Lazara, mladog seljaka koji zbog svoje dobrote često bude pogrešno shvaćen, i Tankredija, mladog plemića prokletog zbog svoje bogate mašte. Život u njihovom izolovanom selu zvanom Inviolata kontroliše užasna Marćesa Alfonsina de Luna, kraljica cigareta. Poverenje između Tankredija i Lazara je toliko veliko da Tankredi pita prijatelja da mu pomogne da iscenira svoju otmicu. Njihovo prijateljstvo je toliko čvrsto da Lazaro putuje kroz vreme u potrazi za Tankredijem. U velikom gradu, Lazaro izgleda kao samo mali deo prošlosti.

Nakon uspeha s filmom "Čuda" (2014.), rediteljka Aliča Rorvaher se odlučila na još jedno humanističko ostvarenje, o klasnom sukobu i prijateljstvu koje se, u vremenima kompromitovanih ljudskih vrednosti, stavljaja na probu.

U ulozi kraljice cigareta Marćese Alfonsine de Luna, čija je glavna krilatica „Svi drugi iskorišćavaju sve druge” našla se poznata italijanska glumica Nikoleta Braski (Život je lep), a u ostalim ulogama su i Adriano Tardiolo, Serđi Lopez, Luka Čikovani i drugi.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu