•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Naslednik ,,Pedeset nijansi sive" 18. aprila na velikom platnu

NASLEDNIK „PEDESET NIJANSI SIVE“ 18. APRILA NA VELIKOM PLATNU.

Koktel dobrodošlice i pokloni za sve dame uz film ,,After“ u bioskopima Cineplexx širom Srbije.

Pripremite se da doživite emotivnu eksploziju uz film ,,After”, koji sa pravom nazivaju naslednikom fenomena „Pedeset nijansi Sive“! Ladies night dogaÄ‘ajrezervisan je za Äetvrtak 18. april od 20 Äasova u svim bioskopima Cineplexx uz koktel dobrodošlice i poklone za sve dame. Karte su u prodaji!

Ne propustite da saznate kako se savršeno sreÄ‘eni život studentkinje ruši kao kula od karata, uz neizostavni koktel dobrodošlice, ukusne zalogaje kompanije ZLATIBORAC i poklon magazine Super posteri za sve dame, kao uvertiru za sjajan provod uz film i poklone partnera.

Proleće je uveliko, a sa njim i veÄita dilema dama oko izbora garderobe i kozmetike. Tu na scenu stupaju pokloni naših dragih partnera kompanije KATRIN koja će obradovati po tri dame u svim bioskopima vauÄerima za kupovinu u njihovim radnjama, kao i kompanija AFRODITA koja će pet nasrećnijih dama obradovati novom linijom proizvoda za negu lica. Za sve ljubitelje pisane reÄi, izdavaÄka kuća ÄŒarobna knjiga pripremila po pet romana na kojem je zasnovan film, u svim bioskopima te veÄeri.

Uživaćete u prijatnom ambijentu i aromatiÄnim mirisima kozmetiÄkog salona Beauty Resort u Beogradu, koji ovom prilikom najsrećnije dame nagraÄ‘uje vauÄerima za masažu za dvoje, manikirom i estetskim pedikirom, a pored toga sve posetioce obradovaće i vauÄerima za popust od 10% na sve usluge njihovog salona. Najsrećnije dame u Beogradu prepustiće se sigurnim rukama frizerskih salona ÄŒešalj i makaze, dok će tri najsrećnije dame u Kragujevcu uživati u uslugama kozmetiÄkog salona OMNIA.

Film ,,After” donosi nam romantiÄnu, ljubavnu i napetu priÄu, prepunu strasti o vrednoj studentkinji i predanoj ćerki Tesi Jang koja zapoÄinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Takav sreÄ‘eni život raspašÄ‡e se kao kula od karata kada Tesa upozna tajanstvenog Hardina Skota. Njihova veza neće biti niti jednostavna ni u ružiÄastim tonovima, ali svaki izazov s kojim će se suoÄiti, uÄiniće njihovu strast još snažnijom.

Prepustite se ljubavi i neizvesnom kraju jedne ljubavne priÄe uz sjajne poklone koji će ovaj Ladies night u bioskopima Cineplexx uÄiniti nezaboravnim! Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx BIG Beograd, 4D Delta City, UŠÄ†E Shopping Center, Niš, Kragujevac i Cineplexx Promenada.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...