•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film Džima Džarmuša otvara Međunarodni filmski festival u Kanu

Film "The Dead Don't Die" (Mrtvi ne umiru) američkog nezavisnog reditelja Džima Džarmuša otvoriće ovogodišnje 72. izdanje Međunarodnog filmskog festivala u Kanu, saopštili su organizatori.

Džarmuš će predstaviti film na otvaranju festivala 14. maja zajedno sa Bilom Marijem, Adamom Drajverom, Tildom Svinton i hordom zombija na čelu sa Igijem Popom i Tomom Vejtsom. Film zvanično dolazi u bioskope 14. juna.

Reditelj je 1984. godine dobio Zlatnu palmu za ostvarenje "Čudnije od raja".

Međunarodni filmski festival u Kanu ove godine biće održan od 14. do 25. maja, a predsednik žirija koji će uručiti Zlatnu palmu biće meksički reditelj Alehandro Gonzales Injaritu.

Organizatori festivala bi tokom aprila trebalo da saopšte spisak filmova u trci za Zlatnom palmom.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...