•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Slavne ličnosti koje podržavaju biseksualnost: Drew Barrymore, Megan Fox, Rita Ora...

Mnoge slavne dame, ali i muškarci, otvoreno su pričali o svojoj seksualnosti u brojnim intervjuima.

Zvezda Twilight sage Kristen Stewart kaže kako su se mnoge stvari u njenom ljubavnom životu promenile kada je započela vezu sa ženom.

"Kada sam izlazila s muškarcima, skrivala sam mnogo toga o sebi jer sve što je bilo previše lično, odmah se smatralo trivijalnim, što se meni ne sviđa. To se promenilo kada sam počela izlaziti sa devojkom. Ta veza mi je promenila poglede na život i učinila me srećnijom", kazala je Stewart jednom prilikom.

Barrymore priznaje kako voli žensko telo. Ona je o tome otvoreno progovorila u intervjuu za "Contact" još 2003. godine.

"Oduvek sam samu sebe smatrala biseksualnom. Volim žensko telo. Smatram kako su dve žene jednako lepe kao i muškarac i žena zajedno. Biti sa ženom je kao da otkrivate vlastito telo, ali kroz nekoga drugog", ispričala je tada glumica.

Bivša zvezda "Sex and the City" serije Cynthia Nixon progovorila je o svojoj biseksualnosti 2012. godine. Ona danas uživa u srećnom braku sa partnericom Christine Marinoni.

"Bila sam s muškarcima u svom životu i nikada se nisam zaljubljivala u žene. Međutim, kada se to desilo, nije mi ništa bilo čudno. Ja sam samo žena zaljubljena u drugu ženu", kaže Nixon.

Jedna od najpopularnijih manekenki c pre nekoliko godina takođe je priznala kako je privlače i žene.

"Mislim da su ljudi rođeni biseksualni, ali da tokom života prave svoje izbore u skladu sa pritiscima društva. Nema nikakve sumnje u mojoj glavi o tome da sam zaista biseksualna", rekla je Fox za magazin "Esquire".

Pevačica Rita Ora bila je na meti kritika javnosti zbog portreta biseksualnih žena u njenom singlu "Girls".

"Pesma 'Girls' predstavlja moju istinu i precizan prikaz vrlo stvarnog i iskrenog iskustva u mom životu. Tokom života sam imala romantične odnose sa ženama i muškarcima i to je moj osobni put", iskreno je Ora napisala na Twitteru nakon kritika.

Glumica Amber Heard do sada je imala nekoliko veza sa ženama i muškarcima i nikada nije skrivala svoju biseksualnost. Slična situacija je i sa Sarah Paulson koja je imala sedmogodišnju vezu s kolegenicom Cherry Jones.

Muzičar Jason Mraz jedan je od retkih muškaraca koji priznaju svoju biseksualnost. Iako mu je žena osvojila srce, jednom prilikom je kazao kako je izlazio i sa muškarcima.

Među brojnim poznatim ličnostima koje priznaju svoju biseksualnost su i Stephanie Beatriz, Carrie Brownstein, Andy Dick, Nico Tortorella, Margaret Cho, Kesha, Jillian Michaels, Halsey, Daniel Newman, Azealia banks, Tessa Thompson, Janelle Monae, Anna Paquin, Shannon Purser, Sara Ramirez i mnogi drugi.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu