•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Megan Fox otkazala razvod sa suprugom Brianom Austinom Greenom

Megan Fox i njen suprug Brian Austin Green s kojim je već devet godina u braku, ipak se neće razvesti.

Zanosna manekenka, koja se udala za Greena u junu 2010. kada je imala 24 godine, krajem prošle nedelje potpisala je papire pred sudom u Los Angelesu kojim je otkazala proceduru razvoda.

Fox i Green imali su burnu vezu otkako su se zaljubili na snimanju serije "Hope and Faith". Oni su se razišli još 2015. nakon brojnih svađa, ali već godinu kasnije pomirili su se i dobili trećeg sina Journeyja. Podsećamo, Green ima još jedno dete iz prethodne veze sa Vanessom Marcil.

"Brak je težak. Mislim da je to posao za svakoga. Pojedini ljudi gledaju na razvode i razilaženja kao da je to veliko razočarenje, ali to nije tako. Činjenica da je brak uspio ikako je pozitivna. Mi imamo troje neverovatne dece. Imali smo i imamo sjajnu vezu", kazao je Green prošle godine u intervjuu za People.

Slavni par nije se oglasio o prekidu razvoda, ali s obzirom na burnu istoriju njihove veze, jasno je kako ova situacija za njih nije ništa strano.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...