•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminuo reditelj John Singleton

Reditelj koji je režirao "Boyz in the Hood" umro je u 51. godini nakon što je pretpio težak moždani udar. Naime, reditelj je doživeo moždani udar 17. aprila i od tada je u komi.

Njegova porodica potvrdila je ovu informaciju.

"John je preminuo mirno, okružen porodicom i prijateljima. Želimo zahvaliti neverovatnoj lekarskoj ekipi u bolnici Cedars-Sinai na brizi i ljubaznosti, želimo se zahvaliti svim Johnovim fanovima, prijateljima i kolegama za svu ljubav i podršku koju su mu davali u ovom teškom periodu", stoji u saopštenju Singletonove porodice.

Singelton je 1992. godine bio prvi crnac i najmlađi reditelj koji je bio nominiran za Oscara za najbolju režu za film "Boyz in the Hood".

Režirao je različite žanrove, a njegovi filmovi koji su doživeli ogromnu popularnost su "Baby Boy", "Poetic Justice" i istorijska drama "Rosewood", te "2 Fast 2 Furious", "Four Brothers" i "Abduction".

Na početku svoje karijere režirao je i muzički spot Michaela Jacksona za pesmu "Remember the Time". Ovu saradnju opisao je kao fenomenalno iskustvo. Takođe je režirao film "Poetic Justice" u kojem su glumili Janet Jackson i Tupac Shakur.

Ranije danas pojavila se informacija da je reditelj preminuo, ali kasnije je potparolka porodice Singleton opovrgla ove navode kazavši kako je reditelj na aparatu za održavanje života u bolnici Cedars-Sinai Medical Center u Los Angelesu.

Nakon ove vesti porodica je objavila informaciju kako su ipak odlučili Singletonu isključiti aparate koji su ga održavali u životu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu