•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Filmski reboot „Mortal Kombata”

Filmske adaptacije video igara bije glas da su zločini protiv kinematografije. Dosadni scenariji, slabi budžeti, amaterska režija i gluma na nivou filmova za odrasle, utemeljili su neslavnu reputaciju a očekivanja iznova pribijali uz dno. Ipak, na tom dnu po mnogima nije mesto prvom „Mortal Kombatu”. Ovo akciono ostvarenje poseduje poveću dozu trasha koji ga itekako čini simpatičnim. Nakon katastrofalnih nastavaka i donekle zanimljive serije iz 2011-te, sedma umetnost ponovo kuca na vrata popularne igračke franšize. Kako je premijer Južne Australije Stiven Maršal (Steven Marshall) objavio, u ovoj regiji do kraja godine počinje snimanje reboota originala iz 1995. godine. Nije poznato da li je političar ljubitelj igre, ali je zasigurno ljubitelj budžeta od pedesetak miliona dolara koliko Worner Bros. planira da uloži. Dobar soundtrack već imaju, za ostalo ćemo videti.

Website:www.sk.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...