•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert Pattinson bi mogao biti sledeći Batman

Zvezda sage "Twilight" glumac Robert Pattinson mogao bi biti sledeći Batman. Prema pisanju Varietyja Pattinson će glumiti u novom filmu "The Batman" koji izlazi u junu 2021. godine. Film režira Matt Reeves.

Međutim, Deadline izveštava da posao ipak nije do kraja završen. Zvezda filma "X-Men" glumac Nicholas Hoult također je jedan od glumaca koji je odličan za ovu ulogu. Prema Deadlineu, kompaniji Warner Bros sviđaju se oba glumca, ali Pattinson je prvi izbor.

Izvori Hollywood Reportera kažu i da su Armie Hammer i Aaron Taylor-Johnson također razmatrani za ulogu Batmana.

Pattinson ili Hoult ovu ulogu će preuzeti od Bena Afflecka. Sa 29 godina Hoult bi mogao biti najmlađi glumac koji je ikada glumio Batmana. Glumac Christian Bale je utelovio lik Batmana kada je imao 31 godinu, pre njega Batmana su glumili George Clooney, Val Kilmer i Michael Keaton.

Kompanija Warner Bros dala je Reevesu dovoljno vremena za razvoj scenarija, nadaju se da će njegov scenario biti ispravan i dobar nakon razočarenja filmovima "Batman v Superman: Dawn of Justice" i "Justic League", piše Variety.

Izvori su za Variety kazali kako bi snimanje filma moglo početi krajem 2019. godine ili početkom 2020. godine.

Uloga je prvobitno bila ponuđena Benu Afflecku ali on je od nje odustao.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...