•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Čarobni ćilim doleće u bioskop Vilin Grad za samo dva dana!

INSPIRATIVNA PRIČA NA KOJOJ SU ODRASLE GENERACIJE PRETPREMIJERNO U BIOSKOPU VILIN GRAD!

Posetioci bioskopa Vilin Grad imaće priliku da pogledaju filmsku avanturu "Aladin" već od srede, 22. maja u bioskopu Vilin Grad!

Pogledajte trejler: http://www.vilingrad.rs/aladin

O filmu: "ALADIN" je uzbudljiva priča o šarmantnom mladiću Aladinu, koji većinu života provodi na ulici, hrabroj i odlučnoj princezi Jasmin i Duhu iz lampe koji bi mogao da odredi njihovu sudbinu. U režiji proslavljenog Gaja Ričija, koji kroz ovaj film unosi svoj prepoznatljivi stil, unutar zidina izmišljenog grada Agrabe, uživaćemo u inspirativnoj priči na kojoj su odrasle generacije.

U filmu "ALADIN" igraju Vil Smit, koji tumači ulogu duhovitog i zabavnog duha iz lampe, Mena Masud, koji je šarmantna skitnica Aladin, Naomi Skot kao prelepa i odlučna princeza Jasmin, Marven Kenzari je moćni čarobnjak Džafar, Navid Negaban je u ulozi Sultana, Nasim Pedrad u ulozi Dalije, najbolje prijateljice princeze Jasmine, Bili Magnusen u ulozi zgodnog i arogantnog prosca, princa Andersa i Numan Askar kao Hakim, Džafarova desna ruka.

Producenti filma su Den Lin i Džonatan Ajrik, kao i Mark Plat i Kevin De La Noj kao izvršni producenti. Alan Menken, kompozitor koji je nagrađen sa osam Oskara, napravio je muziku za film u kojoj se nalaze i nove numere inspirisane originalnim pesmama. Film je sniman u studijima u Londonu kao i u delovima prelepe jordanske pustinje, a talentovani i kreativni tim oživeo je grad Agrabu, među kojima su direktor fotografije Alan Stjuart, scenograf Džema Džekson i kostimograf Majkl Vilkinson.

SINHRONIZOVANO I TITLOVANO

KARTE SU U PRODAJI!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...