•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Liam Neeson nova zvezda u Kingsman franšizi

Liam Neeson je preuzeo svoj sledeći filmski zadatak, pošto je dodat u spisak glumaca za film ’The Great Game’. Ovo je samo jedan od dva nova filma u Kingsman franšizi zasnovanim na seriji stripova Mark Millar-a koja je trenutno u izradi. Dok reditelј Matthew Vaughn ima planove za nastavak ’The Golden Circle’ iz 2017. godine, ovo će zapravo poslužiti kao prednastavak koji će nas upoznati sa nizom novih likova. I jedan od tih likova će glumiti Neeson.

Matthew Vaughn, koji je režirao oba prethodna naslova u seriji, nedavno je razgovarao o nekim svojim planovima za Kingsman 3, koji će očigledno zaklјučiti odnos između Taron Egerton-ovog Eggsy-a i Colin Firth-ovog Harry-a. Zakopan u izveštaju koji je pokrivao tu informaciju bio je novi detalј o kastingu, tvrdeći da će Liam Neeson biti uklјučen u ’The Great Game’, koji Vaughn sada snima pre nego što krene da snima Kingsman 3. Nema reči koga će Neeson igrati niti su otkriveni dodatni detalјi o zapletu. Dakle, teško je znati koliko će značajna biti uklјučenost glumca.

Ovaj Kingsman franšizni kasting ima nekoliko implikacija. Prvo, Liam Neeson je ponovo pokrenuo svoju karijeru tokom poslednje decenije, počevši od Taken-a, kao neverovatna akcijska zvezda. Gledajući to samo po sebi, imajući Neeson-a uklјučenog u ovu franšizu ima mnogo smisla. Posebno s obzirom na to da se druga strana njegove karijere uglavnom sastojala od uglednih uloga u značajnim dramama kao što je ’Schindler's List’. S druge strane, Neeson je ranije ove godine bio izložen velikoj kontroverzi zbog nekih komentara koje je izneo, što znači da bi mogao doneti određenu količinu prtlјaga sa sobom u produkciju.

Kao što će mnogi sigurno setiti, Liam Neeson, koji je ranije ove godine promovisao film ’Cold Pursuit’, dao je neke komentare koji su privukli veliku pažnju. Glumac se prisećao situacije u kojoj je njegova prijatelјica silovana, navodno od strane osobe u boji. Neeson je bio toliko uznemiren time tako da je bukvalno hodao ulicama sa tupim predmetom u nadi da će ga neko izazvati. Konkretno, kako je rekao, "crno kopile". Liam Neeson se izvinio za svoje komentare nakon činenice, a incident se dogodio pre nekoliko godina, ali oni nisu bili manje zabrinjavajući za nekolicinu lјudi.

U svakom slučaju, čini se da njegova karijera neće previše patiti kao rezultat. Da li treba ili ne, to je sasvim druga priča. Što se tiče toga, spisak glumaca za ovaj film uklјučuje i Aaron Taylor-Johnson-a (Kick-Ass), Matthew Goode-a (Watchmen), Gemma Arterton (Quantum of Solace), Tom Hollander-a (Bohemian Rhapsody), Rhys Ifans (The Amazing Spider-Man), Daniel Bruhl-a (Captain America: Civil War), Charles Dance-a (Game of Thrones), Harris Dickinson-a (Trust), Ralph Fiennes-a (Skyfall), Djimon Hounsou-a (Shazam) i Alison Steadman (Orphan Black). ’The Great Game’ će se pojaviti u bioskopima 14. februara 2020. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....