•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Kardinal': Zašto bi trebalo da gledate ovu genijalnu kanadsku detektivsku seriju

'Kardinal' je nova kanadska detektivska triler-serija koja je inspirisana krimi-romanom nagrađivanog kanadskog pisca Džajlsa Blanta. U glavnoj ulozi je Bil Kembel, a tri sezone stižu na Pickbox NOW – prva 3. juna, druga 10. juna, a treća 17. juna.

MRAČNA ATMOSFERA I JEZIVA RADNJA

Mračna atmosfera i jeziva radnja podsećaju na serije skandi-noar, s fokusom na misterioznom glavnom liku i kompleksnoj radnji koja se vrti oko istrage ubistva.

Serija prati detektiva Džona Kardinala, koga glumi fantastični glumac Bil Kembel ('Ubistvo', 'Mesec iznad Majamija', '4400', 'Život iznova'). Kardinal je zamišljen i misteriozan, na licu mu se vidi da je prepun konflikata. Njegovi nadređeni su smatrali da je otišao predaleko u istrazi nestale 13-godišnje devojčice, pa su ga premestili iz odseka za ubistva. Ali kad su pronašli telo nestale devojčice, Kardinal je vraćen na slučaj s novom partnerkom Lizom Delorm (Karin Vanas). Dok Kardinal veruje da jure serijskog ubicu i vremena je sve manje, njegova partnerka potajno istražuje njegovu mračnu prošlost.

SCENARISTA 'CRNOG SIROČETA'

Iako je pisac krimi-romana Džajls Blant učestvovao u pisanju scenarija kao savetnik, scenario za ovu detektivsku krimi-seriju napisao je nagrađivani scenarista Obri Nilon, inače scenarista popularne serije 'Crno siroče', kao i serija 'Do usijanja', 'Deset dana u Dolini' i 'Ledolomac'.

ADAPTACIJA NAGRAĐIVANIH ROMANA

Prva sezona je adaptacija Blantovog romana 'Četrdeset reči za tugu', u čijem fokusu je istraga ubistva nestale devojčice. Druga sezona je adaptacija Blantovog trećeg romana 'Sezona crnih muva', a treća sezona je adaptacija dva romana – 'Dok ovo ne pročitaš' i 'Mašinerija zločina'.

Upustite se u novu avanturu i zajedno s Kardinalom rešite misteriozne slučajeve.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...