•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

HIT FESTIVALA FRANCUSKOG FILMA "BEZ FILTERA" U BIOSKOPU KOMBANK DVORANA OD 6. JUNA

Nakon velikog uspeha na Festivalu francuskog filma ostvarenje "Bez filtera" (Chamboultout / No filter) reditelja Erika Lavena naći će se od četvrtka, 6. juna,ekskluzivno u Kombank Dvorani, u ograničenoj bioskopskoj distribuciji.
Reditelj i scenarista Erik Laven bio je gost Begrada i otvorio je prvi Festival francuskog filma, a za njegov film "Bez filtera" tražila se karta više.

Film prati priču Beatris, koja sa svojom porodicom proslavlja objavljivanje svoje knjige: ona priča o nesreći koja je zadesila njenog muža. Iako je postao slep Frederik je i dalje zabavan i zavodljiv, ali i potpuno nepredvidiv. Međutim ova knjiga postaje interesantna i grupi njihovih poznanika jer, iako je Beatris izmenila imena, svaki njihov prijatelj pokušava da pronađe sebe u opisanim likovima.

"Scenario za film je nastao u vozu na putu ka Marseju. Delimično je zasnovan na istinitoj priči. Moja prijateljica sa časova tenisa, napisala je knjigu u kojoj je govorila o svojim prijateljima, a njima se to baš i nije dopalo" rekao je reditelj Laven.

Film "Bez filtera" svečano je otvorio Festival francuskog filma 28. maja u Kombank Dvorani i time najavio još sedam najaktuelnijih ostvarenja francuske kinematografije među kojima se našao i film "Sibil" (Sibyl) rediteljke Žistin Triet koji je zatvorio ovaj festival 1. juna.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....