•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kćerka Monike Beluči nasledila majčinu lepotu

Glumica je Devu dobila u braku sa francuskim kolegom Vensanom Kaselom, koji se nedavno ponovo oženio.

Glumica Monika Beluči (54) iz četrnaestogodišnjeg braka sa francuskim kolegom Vensanom Kaselom (52) ima dve ćerke Devu (14) i Leon (8), a starija naslednica je izrasla u pravu lepoticu.

Naime, Deva Kasel postala je novo lice modne kuće "Dolce&Gabbana", baš kao i majka Monika Beluči koja je godinama bila njihova zvezda. Sudeći po fotografijama Deva je nasledila majčinu lepotu i gracioznost.

Deva je skoro dobila polusestru, koju je njen otac Vensan Kaselo dobio sa svojom trideset godina mlađom suprugom Tinom Kunaki (22), sa kojom se venčao u avgustu prošle godine.

I Monika je u vezi s 18 godina mlađim momkom, francuskim umetnikom Nikolom Lefevrom (36).

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...