•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

BTS Bring the soul: The Movie (2019) - uskoro

BTS grupa trijumfalno se vraća na bioskopsko platno nakon svetske turneje ,,Love Yourself” u filmskom ostvarenju ,,BRING THE SOUL:THE MOVIE”.

Dok sijaju jače od svetla na pozornici članovi grupe pozivaju nas iza kulisa.

Dan nakon poslednjeg koncerta na evropskoj turneji, na krovu u Parizu, BTS grupa priča njihovu priču o iskustvu koje su doživeli u novim gradovima, nastupajući pred više hiljada članova njihove armije širom sveta. Uvid u BTS svet sa bine, prisutnost tokom njihovih intimnih razgovora I dogovora uz spektakularno koncertsko izvođenje tokom turneje definitivno ne smete propustiti da pogledate u bioskopu!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila