•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Druga sezona serije PREDSTRAZA, snimljene u Srbiji, premijerno 15. avgusta - Jelena Gavrilovic medju glavnim ulogama

Serija iz žanra fantazije omiljena među fanovima, Predstraža, vraća se na kanal SCI FI sa 2. sezonom, premijerno u četvrtak 15. avgusta u 21:00. Najnovija sezona je kompletno snimana i montirana u Srbiji, korišćene su brojne lokacije Beograda i okoline, ambijent tvrđave Kalemegdan kao i kompleksan studijski set. U snimanju druge sezone učestvovali su brojni lokalni filmski stvaraoci, među kojima je glumica Jelena Gavrilović, koja tumači jednu od novih glavnih uloga, isceliteljku Sanu Vasić; kostimografkinja Ivana Vasić English koja je unela slovenske motive u kostime novih likova; Igor Šunter, direktor fotografije; Milan Todorović, reditelj; glumci: Dragan Mićanović (kapetan Orlik), Miloš Timotijević (Varlek), Nikola Šurbanović (Merik), Nikola Rakočević (Brogan), Jelena Stupljanin, Ivan Ivanov, Marko Stojanović, Mladen Andrejević i mnogi drugi.

Džesika Grin vraća se kao Talon, jedina preživela iz rase “Crne krvi.” - U seriji Predstraža ona mora da nastavi sa ovladavanjem misterioznim super moćima koje poseduje, kako bi spasila sebe i završila svoje epsko putovanje da spase svet. Pored nje u 2. sezoni se takođe pojavljuju: Džejk Stormoen kao kapetan Geret Spirs, novopostavljeni komandant utvrđenja, lojalan vojnik odan ideji da se porazi „Prajm Order” i da se postavi za vladara zakoniti naslednik krune; Imodžen Voterhaus kao Lejdi Gvin, razotkrivena i kao kraljica Rozmund - sada su njeno postojanje i pravi identitet poznati neprijateljima i samo je pitanje vremena kada će „Prajm Order” doći do njenih kapija; Anand Desai-Barošia kao genijalni alhemičar Džanzo, lojalan, pouzdan, ljubazan i beznadežno zaljubljen u Talon, a njegove emocije će ga ubrzo dovesti u ozbiljne neprilike.

Druga sezona serije Predstraža premijerno će se emitovati u 2019. godini ne samo u Srbiji, već i, između ostalih, u SAD-u, Hrvatskoj, Sloveniji, Poljskoj, Velikoj Britaniji, Africi, Nemačkoj. Kreatori serije i izvršni producenti su Kinan Grifin i Džejson Faler, uz izvršne producente tvorce serijala Zvezdana kapija i Zvezdana kapija SG-1, Dina Devlina i Džonatana Glasnera.

Ne propustite najnoviju sezonu serije Predstraža premijerno 15. avgusta u 21:00, svakog četvrtka samo na kanalu SCI FI.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu