•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Angry Birds Movie 2 (2019) - uskoro

Posle velikog uspeha filmske ekranizacije jedne od najpopularnijih video igrica svih vremena, „Angry Birds Film“ dobija svoj očekivani nastavak.

U filmu „Angry Birds Film 2“ rat, koji između ptica i prasića i dalje traje, iznenada je prekinut s pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti ostrvo. Ovaj put ptice i prasići moraju sarađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobediti pretnju koja im se približava. „Angry Birds Film“ je avanturistički i izrazito humorističan animirani film za sve generacije gledalaca.

Video igra „Angry Birds“ globalni je fenomen koji je, možemo reći, zaludeo svet. Radi se o mega-popularnoj franšizi video igrica nastaloj u decembru 2009. godine koja je od tada doživela pravu eksploziju i proširila se sa mobilnih uređaja na konzole za igranje igrica i kompjutere. Sa preko tri milijarde preuzimanja igrice na svim platformama nosi titulu apsolutnog rekordera u broju pruzetih aplicakija neke besplatne igre u istoriji. Sama igra nazvana je najvećim uspehom svih vremena kada su u pitanju mobilne aplikacije. Zbog toga nije ni čudno da filmske realizacije nižu ovakve uspehe.

Režiser: Thurop Van Orman, John Rice

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila