•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao zastrašujući trailer za nastavak horor priče "It"

Stigao je finalni trailer za nastavak horora o strašnom klovnu pod nazivom "It: Chapter Two" koji se počinje prikazivati u bioskopima od septembra ove godine.

Novo rediteljsko ostvarenje Andyja Muschiettija donosi još strašniju priču koja prati knjigu Stephena Kinga iz osamdesetih godina.

"Dvadeset sedam godina nakon njihovog prvog susreta sa zastrašujućim Pennywiseom, Klub gubitnika je odrastao i odselio se, dok ih užasavajući telefonski poziv ne vrati u Darry", navodi se u opisu filma.

Novi film će takođe imati "poglede u prošlost" na dečju priču, kao i dozu humora.

Inače, prvi deo horora "It" koji nam je prikazao samo "dečiju" polovinu stravičnih dešavanja iz Darryja, zaradio je više od 700 miliona dolara na blagajnama širom sveta i postao najisplativiji horor svih vremena.

Skoro tri decenije kasnije, odrasle članove Kluba gubitnika će glumiti Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Jay Ryan, James Ransone i mnogi drugi. U ulozi strašnog klovna Pennywisea i dalje se nalazi Bill Skarsgard.

Prema mišljenju filmskih kritičara, drugi deo filma će nadmašiti prvi, naročito zbog sjajne glumačke ekipe.

"It: Chapter Two" će premijerno biti prikazan 6. septembra u Americi, a potom stiže u bioskopa širom sveta.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...