•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigli prvi kadrovi trećeg nastavka "The King's Man"

Stigao je prvi trailer za nastavak čuvene franšize Kingsman pod jednostavnim naslovom "The King's Man". Ovaj put grupa najvećih kriminalaca okuplja se kako bi isplanirala rat u cilju uništenja miliona ljudi.

Nakon uspeha prva dva dela filma iz 2015. i 2017. godine, reditelj Matthew Vaughn i scenaristica Jane Goldman u trećem nastavku otkrivaju poreklo tajne organizacije koja okuplja džentlmenske špijune.

Kako je prikazano u traileru, film će se osvrnuti i na Prvi svjetski rat. Tako se u jednom delu prikazuje i Sarajevski atentat iz 1914. koji je Gavrilo Princip izvršio na austrougarskog prestolonaslednika Franca Ferdinanda i njegovu suprugu Sofiju.

Zanimljivo je kako ćemo u sklopu sjajne glumačke postave koju čine Matthew Goode, Ralph Fiennes, Djimon Hounsou, Tom Hollander, Aaron Taylor-Johnson, Harris Dickinson i mnogi drugi, moći da vidimo i glumicu Branku Katić.

"The King's Man" će premijerno biti prikazan 14. februara 2020. godine u SAD-u, a potom stiže u bioskope širom sveta.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...