•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

’Jumanji: Sledeći nivo’ i ono što znamo do sada

Budući Jumanji film, nazvan “Jumanji: The Next Level”, je nadolazeća američka akciono avanturistička komedija. Film je režirao Jake Kasdan, koji su napisali Jeff Pinkner i Scott Rosenberg. Jumanji 3 je direktan nastavak Jumanji: Welcome to the Junglei treći je nastavak Jumanji franšize.

Za sada, koliko se zna, Jumanji 3 će biti objavlјen 13. decembra 2019. godine. Termin za objavljivanje je tačno nedelјu dana pre Star Wars: Episode IX . Osim toga, to će biti naporna nedelja, baš kao i 2017. godine, kada je Jumanji: Welcome to the Jungle bio na velikom ekranu odmah nakon Star Wars: The Last Jedi.

Drugi Jumanji film je postigao takav uspeh da je Sony vratio glavne igrače u Jumanji: Next Level. Sony je zamolio Scott Rosenberg-a i Jeff Pinkner-a da napišu nastavak, dok je Jake Kasdan pomagao da se film režira i oblikuje. Matt Tolbach će biti filmski producent i on će raditi zajedno sa Seven Bucks Production timom Dwayne Johnson-a, Dany Garcia-e i Hiram Garcia-e.

Jumanji 3 je svoju produkciju započeo 21. januara 2018. godine i završio snimanje 26. aprila 2019. godine. Jumanji: Welcome to the Jungle je sniman na Havajima i Gruziji, ali tokom snimanja Jumanji 3 trebalo je da se promeni priča. Međutim, na osnovu najnovijeg trejlera, neće biti mnogo razlike od Jumanji: Welcome to the Jungle.

Tim Jumanji 3 je do sada bio prilično tajnovit u vezi radnje filma. Još u junu 2018. Dwayne Johnson je podelio neke informacije iz razvojnog tima, tizujući njegove fanove filmskim zapletom. Dwayne je govorio da mu je žao zbog spoilera, ali Kevin Hart umire u prvih 15 sekundi filma.

Dwayne voli da se zeza sa Kevin Hart-om. Dakle, iz ovih detalјa, fanovi znaju da je svim glavnim akterima namenjeno da se vrate u njihove uloge avatara. Ako avatar Kevin Hart-a zaista umre, vratiće se barem još dva puta. Završetak Jumanji: Welcome to the Jungle bio je da su likovi na kraju uništili igru i oni su postali prijatelјi. Film je takođe imao neke alternativne završetke koji su odbačeni. Moguće je da će se filmaši vratiti u neki alternativni kraj. Neki glumci, poput Jack Black-a koji žele da odu u svemir zbog priče o poreklu. Jack želi da zna odakle dolazi igra, ko ju je izmislio i slično. Želi da shvati da li je to vanzemalјska tehnologija.

Pored toga, Karen Gillan je rekla da bi volela da vidi stvarno starog muškarca koji bira njen avatar, jer želi da pređe iz introvertnog lika da bi kanalisala manire starije osobe.

Likovi koji se vraćaju su: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan i Kevin Jonas. Nekada su igrali avatare Smolder Bravestone, Sheldon Oberon, Franklin Finbar, Ruby Roundhouse i Jefferson McDonough.

U avgustu 2018. godine, režiser Jake Kasdan je upitan da li će isti likovi igrati novu igru Jumanji. On je odgovorio da su likovi zaokuplјeni shvatanjem svega. Rekao je da bi to mogao da bude nastavak Jumanji-a kao video igre, a ne društvene igre iz prvog filma.

Glumci koji će se pridružiti glumačkoj ekipi u Jumanji 3 biće Ocean's 8 i Crazy Rich Asians zvezda Awkwafina, koja je rekla da će igrati klјučnu ulogu i značajan lik u ovom filmu. Ubrzo nakon što se njena reč pročula, otkriveno je da će se i Danny DeVito pridružiti Jumanji 3.

Naravno, Dwayne Johnson je tizovao njegove fanove sa novim dodacima, ali nije otkrio ništa o njihovim likovima. Dodao je da je uzbuđen što će se Danny pridružiti njihovoj glumačkoj ekipi u još jednoj divlјoj i zabavnoj avanturi.

U početku, Jumanji: Welcome to the Jungle je trebalo da bude reboot za Jumanji franšizu. Umesto toga, to je bio nastavak filma Jumanji iz 1995. godine u kojem je glumio Robin Williams. Nastavak nije imao mnogo referenci na original, ali je bilo jasno da je u istom univerzumu. Režiser Jake Kasdan je rekao da planira da poveže Jumanji 3 sa oba prethodna filma, a posebno Welcome to the Jungle.

Osim toga, franšiza Jumanji je bila tako dobro prihvaćena da je čak i video igra napravlјena nakon nje. Posle 20 godina od prvog Jumanji filma, NetEnd i Sony Entertainment su se dogovorili da kreiraju Jumanji video slotove, gde igrače dočekuje legendarna društvena igra pronađena u džungli. Igra može da se igra u bilo kom online kasinu, kao što je Admiral Casino . Ovo nije tipična slot igra koju lјudi poznaju. Igra ima 5 motovila koja čine geometrijsku formu sa 3 do 5 redova, sve uokvireno Jumanji igrom. Net Entertainment je pomenuo da je igra zabavna slot avantura, sa mnogo mogućnosti, pametna mehanika igranja koja omogućava igračima da iskuse džunglu na nov način, svaki krug.

Inspiracija igre je prvi filmski nastavak franšize, u kojoj lik Robin Williams-a ulazi u svet Jumanji, društvene igre, gde ga dočekuju životinje iz džungle. Glavni ekran video slotova može da dočara mitsku džunglu. Igra takođe ima karakteristiku majmunskog haosa, nakon čega sledi još jedan mehanika igre, stampedo nosoroga koji će preći ekran i uzdrmati zemlјu.

Sve u svemu, igre sa slotovima su zaista zabavne za igru i mogu da budu nešto što bi fanovi mogli da isprobaju dok čekaju sledeći nastavak filma u Jumanji franšizi, ili dok Dwayne Johnson ne pruži više informacija o filmu.

Treći Jumanji film se kreće napred sa Dwayne Johnson-om koji očigledno želi da fanovi počnu da se uzbuđuju oko filma. Dodaje da je i dalje voljan da se zeza sa Kevin Hart-om u ime zabave. Sa smrću Kevin-a u prvih 15 sekundi filma, scena će dovesti do aplauza publike i članova glumačke ekipe koji se vraćaju.

Neki glumci dobro rade zajedno, a postoji i nekoliko primera za to, kao što je Brad Pitt i George Clooney u Ocean's Eleven ili Nick Frost i Simon Pegg u Edgar Wright-ovoj Cornetto trilogy. Jumanji dodaje još jedan predivan duo, Kevin Hart i The Rock, duo koji je u svojim kolaboracijama isporučio veliku akciju i još veću komediju.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...