•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"PAKLENI IZAZOV" U SUSRET PREMIJERI FILMA "PAKLENE ULICE - HOBS I ŠO"

AKO SI FAN FRANŠIZE "PAKLENE ULICE" (FAST & FURIOUS), AKO SU TI DVEJN DŽONSON I DŽEJSON STETAM OMILJENI GLUMCI, VOLIŠ DA VEŽBAŠ I ZAVISNIK SI OD ADRENALINA TI SI PRAVA OSOBA ZA "PAKLENI IZAZOV"!

U susret premijeri filma "PAKLENE ULICE - HOBS I ŠO" (Fast & Furious Presents: Hobbs &Shaw) ovog vikenda, 27. i 28. jula od 12h do 21h na centralnom trgu UŠĆE Shopping Centra,
biće organizovan jedinstven i neponovljiv PAKLENI IZAZOV, na poligonu Sportske akademije Kočović.

Potrebno je okupiti tročlanu ekipu, navesti imena članova ekipe, i prijaviti se ili na licu mesta ili putem društvenih mreža bioskopa Cineplexx (https://www.facebook.com/CineplexxSrbija/) i Taramount filma (https://www.facebook.com/TaramountFilm/).
U tročlanoj ekipi filma su Hobs, Šo i Hati, a na vama je da napravite najbolji izbor, kako biste osvojili vredne nagrade.

Suočite se sa PAKLENIM IZAZOVOM, i uz smernice profesionalnih trenera Sportske akademije Kočović savladajte naš poligon! Veslanje, iskoraci, skakanje, sklekovi, za svakoga po nešto!
Mi smo spremni za film ,"Paklene ulice - Hobs i Šo". Pokažite nam da li ste spremni i vi?

Sve učesnike očekuju pokloni, a za najbolje pripremili smo mesečne članarine u Sportskoj akademiji Kočović, Under Armour poklone i naravno bioskopske ulaznice za prvi Action Night 1. avgusta u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center.
Partneri događaja su Cineplexx, Taramount film, Sportska akademija Kočović, UŠĆE Shopping Center, Under Armour, Rexona i PLAY radio.

I to nije sve! Slušajte PLAY radio i iskoristite mogućnost da osvojite karte za svečanu premijeru filma zbog koga se diže prašina u celom svetu!



Premijera filma "PAKLENE ULICE- HOBS I ŠO" biće 31. jula u odabranim bioskopima, a od 1. avgusta film će biti deo redovnog repertoara svih bioskopa.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...