•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Slavni komičar se vraća glumi

Poznati komičar i glumac Edi Marfi, na radost mnogih obožavalaca, posle 30 godina vraća se onome u čemu je najbolji.

Sredinom osamdesetih godina Edi Marfi bio je apsolutno najpopularniji američki stand-up komičar, ali su ga holivudska karijera i previranja u privatnom životu udaljili od scene.

Glumac za povratak na male ekrane ima i dobar razlog. "Netflix" mu je ponudio 70 miliona dolara.

Gostujući u web seriji "Comedians In Cars Getting Coffee" koju vodi Džeri Sajnfeld, Marfi je priznao da je vreme za povratak.

"Znaš da činjenica da ne radiš stand-up izluđuje ljude? Svestan si toga?" upitao ga je Sajnfeld.

"Radiću stand-up opet, ali sve treba da bude savršeno", priznao je Marfi koji će u svom novom komičarskom nastupu morati donekle da promeni repertoar.

Osamdesetih godina bilo je uobičajeno da se provociraju nacionalne i seksualne manjine i žene, zbog čega bi danas mogao da bude u ozbiljnim problemima.

"TMZ" prenosi kako je "Netflix" glumcu ponudio neverovatnih 70 miliona dolara za seriju stand-up specijala, što i ne čudi znajući koliko je poznati glumac tražio od svojih komičarskih izdanja.

Samo je film "Eddie Murphy Raw", čiji je budžet iznosio osam miliona dolara, zaradio 50,5 miliona i time postao najuspješniji stand-up film svih vremena.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...