•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Serija ’The Continental’ će biti prequel John Wick filmova

Obožavaoci su nestrplјivo čekali detalјe o Starz-ovoj visoko očekivanoj John Wick spin-off seriji ’The Continental’ koja se fokusira na hotel koji koriste sve vrste podzemnih sindikata u filmskom svetu ali će još malo morati da se strpe. COO Jeffrey Hirsch je otkrio nekoliko novosti za The Wrap na Television Critics Association. Jedan takav detalј je da će serija biti postavlјena “mnogo ranije” u istoriji filmske serije, sa svežim izgledom koji će se dati hotelu i pokazati kako će se na kraju pojaviti u John Wick filmovima, dok istovremeno ističe da dato Chapter 4 izdanje je predviđeno za izdavanje 2021. godine, a spin-off najverovatnije neće biti premijerno prikazan tek nakon objavlјivanja. Uprkos ranim tizerima sa zvezdom Keanu Reeves-om, koji bi učinio minimalni cameo nastup u seriji, Hirsch je sada ćutao na tu temu i držao karte blizu njegovih grudi.

Priznati pisac/producent Chris Collins (Sons of Anarchy, The Wire, and The Man in the High Castle) će napisati seriju i poslužiti je kao showrunner. Šou će biti u produkciji kreativnog tima svetske klase na čelu sa Thunder Road Pictures-ovim Basil Iwanyk-om (filmska franšiza John Wick, The Town, Sicario), Chad Stahelski (John Wick ko-režiser and John Wick: Chapter 2 režiser, John Wick franšizni scenarista Derek Kolstad, zajedno sa Collins-om, David Leitch-om (John Wick ko-režiser, Deadpool 2) i Keanu Reeves-om. Premijernu epizodu će režirati Stahelski.

Collins proširuje univerzum u seriji fokusirajući se na Continental Hotel i one koji nalaze utočište pod njegovim krovom. Postavlјen u hiper-realnoj verziji Los Anđelesa, serija održava hitnost akcije zajedno sa suvim humorom iz filmova John Wick. Oslanjajući se na zajedničke napore Lionsgate-ovih filmskih, televizijskih i Starz platformi, The Continental nastavlјa rast franšize koja je već generisala tri hit filma koji su zaradili preko 575 miliona dolara na svetskim bioskopskim blagajnama i uspešnu virtuelnu mobilnu igru.

"Ova serija je zaista drugačija od bilo čega drugog na televiziji", rekao je Albreht. '' The Continental' obećava da će uklјučiti gromoglasne borbene sekvence i intenzivno izvođene pucnjave između profesionalnih ubica i njihovih meta koje fanovi očekuju u franšizi filmova John Wick, kao i predstavlјanje nekih novih, tamnih upečatlјivih likova koji nastanjuju ovaj podzemni svet.”

Viši potpredsednik Original Programming-a Karen Bailey je izvršni Starz zadužen za The Continental .

Starz zadržava sva domaća višeplatformfska plaćanja TV i SVOD prava na seriju. Lionsgate zadržava sva međunarodna i domaća prava na distribuciju i kućnu zabavu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...