•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Old Dogs (2009)

Par samaca vodi sportsku marketinšku agenciju - jedan je razveden i nesrećno zaljubljen (Robin Williams), a drugi je zabavni neženja (John Travolta). Njihovi životi se potpuno preokrenu kad su odjednom prisiljeni da počnu da se brinu za sedmogodišnje blizance, i to baš u trenutku najvećeg poslovnog dogovora njihovog života. Dvojica samaca nemaju pojma kako se brinuti o blizancima, što dovodi do niza potpunih promašaja (koji su i zabavni, mora se reći), a njima na kraju daje novo razumevanje pravih životnih prioriteta...

Film je dobio dosta niske ocene od strane kritičara, samo 19% pozitivnih kritika na stranici Metacritic. 'Stari frajeri' su proglašeni 'imbecilnom farsom' i jednim od 'najgorih filmova godine', a kritičar Oniona upozorava 'odrasle da se ne približavaju filmu, a decu pošalju da gledaju film samo ako su bila posebno loša'. Među pozitivnim recenzijama ističe se jedna koja hvali kratko trajanje od samo 88 minuta i procenjuje da je reč o 'dobrom porodičnom filmu - ako vam ne smeta najniži nivo humora'.
Robin Williams i John Travolta su glavni aduti ovog filma. I jedan i drugi su filmske zvezde sa dugogodišnjim karijerama a ovo je jedan zajednički pokušaj da se okušaju u porodičnim komedijama, koji je manje ili više uspešno prošao.

NNT
Žanr:komedija, porodični
Godina:2009
Reziser:Walt Becker
Scenario:David Diamond, David Weissman
Uloge:Robin Williams, John Travolta, Seth Green
Uzrast:PG
Award:5 nominacija
Box office:50
Studio:Walt Disney Pictures/Continental Film
Zemlja:United States
Website:disneydvd.disney.go.com/old-dogs.html
Jezik:Engleski, ukrajinski
Trajanje:88 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....