•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bred Pit: Počeo sam da jedem zdravije i ne pijem alkohol

Američki filmski glumac Bred Pit bio je potpuno slomljen nakon razvoda od glumice Anđeline Džoli, te je novonastalu životnu situaciju poistovećivao sa smrću. S vremenom je shvatio da udaljavanje od voljene osobe nije smak sveta a uloga u filmu ‘Once Upon A Time In Hollywood’ scenariste Quentina Tarantina puno mu je pomogla.

Veći deo svog života Bred je bio u vezama pa se odlučio posvetiti sebi i stvarima koje pre nije mogao da čini. Nakon razvoda od holivudske zvezde je smršao, počeo je jesti zdravije i ne pije više alkohol. Neko vreme navodno nije imao ni seksualne odnose sa ženama kako bi u potpunosti razbistrio svoje misli.

“Otkako je 2016. najavio razvod od Angeline Jolie, naporno je radio na sebi da bude što bolja i zdravija osoba i da bude najbolji mogući otac” rekao je izvor blizak portalu People. Otac šestoro dece nedavno je proslavio 13. rođendan svoje kćeri Shiloh, a njegov najstariji sin Maddox uskoro će krenuti na fakultet u Južnoj Koreji gde će studirati biohemiju.

“Uprkos tome što ima pomoć, Bred je brižan otac. Potiče iz male porodice i uprkos svemu nastavio je biti roditelj koji je zainteresovan za živote svoje dece. Sada je ponovo pronašao svoju sreću. Vratio se u industriju i vrlo je uzbuđen zbog života koji trenutno živi”, rekao je izvor blizak glumcu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...