•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični pozdrav od svetski poznatih ptica

Da li su ptice i prasići uvek neprijatelji otkrij na Porodičnom danu uz film ,,Angry birds Film 2" u nedelju 25. avgusta, od 12 do 17 časova u svim bioskopima Cineplexx! Uživajte uz sjajan humor i odličnu zabavu. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa!

Za najmlađe pripremili smo kreativne radionice, priliku za upoznavanje i druženje, a najsrećnije očekuju poklon magazini* ,,Neven“, ,,Mali Neven“ ili ,,Politikin Zabavnik“.

Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti ostrvo. Ovaj put ptice i prasići moraju sarađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobediti pretnju koja im se približava. Crveni je heroj zahvaljujući svojoj borbi sa Leonardom i ostalim prasićima, a kako izgleda kada se dva suparnička tima udruže otkrij ovog na Porodičnom danu u novom nastavku filma ,,Angry Birds“.

„Angry Birds Film 2“ je avanturistički i izrazito humorističan animirani film za sve generacije gledalaca i zbog toga će i roditelji i deca podjednako uživati. Film se prikazuje u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji.

U sinhronizaciji ove animirane avanture učestvovali su influenseri Čoda, Duxa, Yasserstain, Ruža Rupić, Dule i Kocka AXE; pevači Djixx, Sanja Vučić, MC Sajsi, Kendi, Đogani i glumci koji su i u prethodnom delu filma briljirali, a to su Petar Strugar, Boris Milivojević, Slobodan Tešić i Stefan Bundalo.

Čekamo vas na Porodičnom danu u svim bioskopima Cineplexx!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...