•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

IT Elite Academy – Bolje edukacije za bolji svet

Početkom septembra počinju IT edukacije namenjene poslovnim ljudima, ali i učenicima i studentima. Pogodnost je i to što je omogućeno plaćanje na rate.

SADRŽAJ EDUKACIJA:

SCRATCH OSNOVNIprogram namenjen je učenicima osnovne škole (od I do V razreda).

SCRATCH NAPREDNIprogram namenjen je učenicima osnovne škole (V razred i stariji), polaznicima koji su pohadali osnovni Scratch kurs ili koji su već radili u školi u navedenom programskom jeziku.

PYTHON OSNOVNI – jedan od najpopularnijih programskih jezika, lagan za učenje, čitljiv a u isto vreme moćan alat za rešavanje problema, kreiranje igrica, izradu veb aplikacija i primenu u statistici. Python mogu da koriste postojeći programeri, ali se preporučuje osobama koje počinju da se bave ovom oblašću.

YOUTUBER, INFLUENSER & BLOGER – program je namenjen svima koji bi želeli da su nešto više zastupljeni na internetu od prosečnog korisnika, onima koji bi voleli da internet bude njihov primarni hobi ali možda u budućnosti i posao.

PHP osnovni – veoma rasprostranjen i popularan script programski jezik te ako planirate karijeru u web dizajnu, programiranju ili development-u ovu veštinu prosto morate imati.

Osnovni kurs rada na računaru – za starije osobe mlade duhom, ali i za one mlađe koji bi da su u trendu !!! Sve šta je potrebno da svako zna za rad na računaru, internetu, društvenim mrežama, pametnim telefonima.

Digitalni marketing – Digitalna marketinška strategija, marketing društvenih medija, SEO, YouTube, e-mail, Facebook marketing, analitika i još dosta toga!

Unity 3d – ulaz u svet video igara – Voliš video igre? Voliš da se igraš, ali bi i da stvaraš svoje likove, pričaš svoje priče i osmišljavaš svoje video igre? Ovaj kurs je namenjen početnicima koji imaju već iskustva sa igranjem video igara ali žele i korak napred, da počnu da sami kreiraju svoje video igre.

Unity3D – pravljenje video igara i virtualne realnosti – Nauči kako da svoje ideje pretvoriš u igru.

Web Development – CSS, HTML, JavaScript – program obuhvata konkretne stavke u postupku izrade sajtova kao i praktične primere iz prakse. Ukoliko imate ozbiljnu nameru da naučite nešto novo i započnete svoju karijeru u web razvoju, ovo je pravo mesto za vas.

WordPress – Ako ste početnik a želite brz i jednostavan način da atraktivan sajt, a da pritom ne morate da znate da programirate, onda je ovo prava obuka za vas.

C# – osnovni C# je objektno orijentisan programski jezik koji je razvio Microsoft 2000. godine. Reč je o jeziku opšte namene koji služi za građenje aplikacija u okviru .NET okruženja.

C# – napredni – Jezik C# nema ograničenja u pogledu toga kakve sve aplikacije možemo napraviti. C# koristi okruženje i samim tim nema ograničenja u vezi sa mogućim aplikacijama.

Nešto sasvim novo u IT Elite Academy su i edukacije iz oblasti Data Science kao i Python - napredni kurs,

U pripremi su edukacije i iz sledećih oblasti: Vektorska grafika i korporativni dizajn, Video obrada i specijalni efekti, PHP napredni, Baze podataka… Za više detalja poseti te naš sajt www.itea.rs , pišite na info@itea.rs, pozovite 060-767-8686 i 060-767-8685 ili nas posetite – TC Kalča AII-13/2, Niš.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...