•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bill & Ted se vraćaju u bioskope 2020. godine sa novim rokenrol avanturama

Ko-scenarista Ed Solomon pojavio se na Twitter-u da bi otkrio da je produkcija zvanično završena za Alex Winter-ov i Keanu Reeves-ov dugo očekivani threequel Bill & Ted Face the Music. Orion Pictures trebao bi da objavi film 21. avgusta 2020. godine.

Bill & Ted Face the Music koncentriše se na Bill S. Preston-a (Winter) i Ted “Theodore” Logan-a (Reeves), koji su sada očevi i još uvek nisu ispunili svoje rokenrol sudbine. Nјihovi životi se menjaju kada ih poseti vesnik iz budućnosti koji ih upozorava da samo njihova pesma može da spasi život onakav kakav znamo.

Winter-u i Reeves-u se pridružavaju novopečene zvezde Samara Weaving (Ready or Not) i Brigette Lundy-Paine (Atypical) kao ćerke Bill-a i Ted-a. U filmu će biti i Anthony Carrigan (Barry), Jillian Bell (Workaholics), Kristen Schall (Toy Story 4), Holland Taylor (Gloria Bell), Kid Cudi, Erinn Hayes, Jayma Mays i Beck Bennet. William Sadler je takođe spreman da reprizira svoju ulogu Death-a zajedno sa povratnicima u franšizu Amy Stoch i Hal London Jr. Newcomer.

Vest o trećem filmu o Bill & Ted-u lebdi već godinama. Nakon Bill & Ted’s Excellent Adventure i Bill & Ted’s Bogus Journey-a, originalni kreatori Chris Matheson (Imagine That) i Ed Solomon (Men in Black, Now You See Me) napisali su scenario, a Dean Parisot (Galaxy Quest, Fun with Dick i Jane) će režirati. Scott Kroopf (Limitless) će producirati zajedno sa Alex Lebovici-em i Steve Ponce-om iz Hammerstone Studios, a Steven Soderbergh će biti izvršni producent zajedno sa Scott Fischer-om, John Ryan Jr. i John Santilli-em.

„I to je završetak za Bill-a i Teda.“ @Winter @AlekLebovici @ BillandTed3 24. avgusta 2019

https://twitter.com/ed_solomon/status/1165474188876025856/video/1

- Ed Solomon (@ed_solomon) 25. avgusta 2019

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...