•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

D23: Prvi slika Emme Stone kao Cruella De Vil!

Pravo sa D23 Expo 2019, Walt Disney Pictures objavio je prvu fotografiju zvezde Emme Stone kao Cruella De Vil!

U toku je produkcija filma sa nadolazećim prequel-om koji je postavlјen 1970-ih, sa Stone koja je pozvana da preuzme lik "punk rock"-a.

Stone se u filmu pridružuju se glumice Emma Thompson (Howards End), britanski glumac Joel Fry (Game ​​of Thrones, Yesterday) kao Jasper i Paul Walter Hauser u ulozi Horace-a (gadlјiva uspomena od prvobitnih 101 Dalmatians-a). Film dugog razvoja biće režiran od strane I, Tonya reditelјa filma Craig Gillespie-a (The Finest Hours, Million Dollar Arm)

Film Cruella De Vil istražiće zlobnicu koja je nastala u knjizi Dodie Smith-a iz 1956., “The Hundred and One Dalmatians”. Uloga je bila glasovno podržava od strane Betty Lou Gerson u Disney-evoj animiranoj adaptaciji 1961, a glumila je Glenn Close u filmu iz 1996. (kao i u nastavku filma iz 2000., 102 Dalmatians).

Disney-eva Cruella u bioskope će stići 28. maja 2021. godine, i pomera se od prvobitnog datuma objavlјivanja 23. decembra 2020. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...