•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burlesque (2010)

Najbolji dani Burlesque Loungea su odavno prošli. Njegova vlasnica, ujedno plesačica u penziji Tess (dobitnica nagrade Oscar, Cher) zadnjim atomima snage bori se kako bi ga održala u životu, suočavajući se s morem finansijskih i umetničkih izazova. Uz lične probleme samih izvođača tu je i pretnja otkupa Loungea od strane uglednih i bogatih biznismena koji bi se vrlo rado, čim pre, dokopali atraktivne lokacije na kojoj je smešten.

Tu na scenu stupa Ali (debitantica u filmskoj ulozi mega-popularna pevačica - Christina Aguilera), devojka iz malog gradića u državi Iowi čiji će se život uskoro dramatično promeniti. Tess ju unajmljuje kao konobaricu u Loungeu i Ali na taj način pobegne svojoj mračnoj prošlosti i vrlo brzo se zaljubi u burleskni život. Uz potporu novostečenih prijatelja, Ali će ispuniti svoj san i početi da nastup na pozornici. Međutim, stvari će se uskoro dramatično promeniti kada njen prekrasan glas počne odjekivati Loungeom i ona sama postane glavna atrakcija u gradu.

Radnja filma se može pretpostaviti, film je pun klišea što je slabost filma, ali to nije toliko ni bitno jer je film prilično zabavan. Oskudno obučene devojke u filmu će sigurno zapasti za oko muškoj publici, a skeptici koji su ikada i sumnjali u glasovne sposobnosti Christine Aguilere sada će biti razuvereni, a i sasvim solidno je se snašla u glumi.

Ako bi ste vizuelno i zvučno da se zabavite nepuna dva sata, isključite mozak i uživajte u čarima Burlesque.

Žanr:drama, mjuzikl, romansa
Godina:2010
Reziser:Steve Antin
Producent:Bojan Bazelli, Dana Belcastro, Stacy Cramer
Scenario:Steve Antin
Uloge:Cher, Christina Aguilera, Alan Cumming
Uzrast:PG-13
Award:Zlatni Globus, dve nagrade i 9 nominacija
Box office:39
Zemlja:United States
Website:www.sonypictures.com/homevideo/burlesque/
Jezik:Engleski
Trajanje:119 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...