•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hoakin Finiks u finalnom trejleru filma Džoker

Finalni trejler za novi psihološki triler "Džoker" reditelja Toda Filipsa, za koji je scenario napisao Skot Silver, konačno je stigao i otkriva jezivu, mračnu stranu legendarnog zlikovca iz filmova o Betmenu.

U novom filmu zasnovanom na likovima iz DC Comics stripova ulogu Džokera igra Hoakin Finiks, a glavni distributer filma je Vorner Bros.

"Džoker" je smešten u 1981. godinu i prati Artura Fleka, propalog stand-up komičara koji je poludeo i seje zločin i haos u Gotam Sitiju. U filmu se nakratko pojavljuju i Robert de Niro, Zejzi Bic i Frensis Konroj, dok se među ostalim ulogama nalaze Bret Kalen, Daglas Hodž, Mark Maron i drugi.

"Džoker" će premijerno biti predstavljen na 76. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji 31. avgusta, a u SAD početak projekcije u bioskopima zakazan je za 4. oktobar ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...