•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ricky Gervais ponovo vodi dodelu Zlatnih Globusa

Britanski komičar Ricky Gervais, kome je opet pripala čast da vodi dodelu Zlatnih Globusa, obećao je da neće biti ograničenja njegovim šalama na svečanosti.

Prošlogodišnju dodelu obeležile su oštre šale koje su pobudile kontroverze, jer je spominjao zavisnost od droge Charlie-ja Sheen-a i Robert-a Downey Jr.-a, a osvrnuo se i na scijentološku crkvu i njene poznate sledbenike Tom-a Cruise-a i John-a Travoltu.

Ovo će biti treći put zaredom da Gervais vodi dodelu Zlatnih Globusa, a potvrdio je da mu je to poslednji put. Dodela nagrada održaće se 15.januara u Los Angeles-u.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...