•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

KONCERT ŽELJKA BEBEKA DANAS U NIŠU!

Željko Bebek vas poziva na koncert koji će se održati u petak 6. septembra na platou kafea „Pozornica“ u niškoj Tvrđavi,

Bebek naglašava kako sa velikim nestrpljenjem očekuje nastavak koncerta i druženje sa niškom publikom, a s obzirom na vremenske okolnosti koje su pratile prethodni nastup ovog čuvenog muzičara krajem jula meseca, a na koje nije moglo da se utiče, želja za obostranim uživanjem i muzičara i publike sada je veća.

,,Radujemo se ponovnom dolasku u Niš. Pozitivna atmosfera koja je vladala na julskom koncertu u Banovini i veliki broj ljudi koji su tada bili prisutni je povod više da niškoj publici pružimo svoj maksimum i priredimo veliki rok spektakl. Ne propustite da budete deo koncerta za pamćenje.“ – ističe čuveni muzičar.

,,Ono što je izvesno je da će Nišlije imati jedinstvenu priliku da vide sa kakvom se snagom Bebek i njegov bend vraćaju na scenu gde će izvesti velike hitove Bjelog dugmeta, kao i one iz uspešne solo karijere Željka Bebeka. “ - naglašavaju organizatori.

,,Koncert će trajati dva sata i počeće tačno u 21 čas, stoga apelujemo na mnogobrojnu publiku da dođe ranije na koncert, jer će kapije Letnje pozornice biti otvorene u 20 sati“. - dodaju organizatori.

Ulaznice koje su kuljene u julu važe za sutrašnji koncert, a u prodaji je i mali broj preostalih ulaznica koje se mogu kupiti u muzičkoj radnji “Vintage Shop” (Davidova 9 – druga ulica desno iza MCDonalds’a, na uglu kod Irish puba) od 10 do 21 čas, u Beer baru “Ministarstvo” (ulica Vojvode Vuka 12 – iza Doma Vojske) od 10 sati do ponoći, kao i danas i sutra u kafeu “Pozornica” na Letnjoj pozornici u Nišu od 10 do 21 čas.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...