•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dan Aykroyd i Ernie Hudson potvrdili su povratak u Ghostbusters 2020

Ghostbusters 2020. zvanično će videti povratak Dan Aykroyd-a i Ernie Hudson-a. Oba glumaca su zasebno potvrdili svoju umešanost u nastavak. Vest dolazi nakon što je originalni režiser Ghostbusters- a Ivan Reitman otkrio nove informacije o liku Pol Rudd-a u nastavku nakon što je prisustvovao uvodnoj večeri „Halloveen Horror Nights“ Universal Studios-a . Rudd je seizmolog koji istražuje neke čudne zemlјotrese, a istovremeno predaje u letnjoj školi.

Dan Aykroyd je u novom intervjuu najavio da će biti u Ghostbusters 2020. Aykroyd je godinama bio najglasniji o mogućem nastavku i prilično je uzbuđen zbog priče koju je Jason Reitman napisao za dugo očekivani film. Sigourney Weaver je ranije otkrila da se banda ponovo okuplјa, ali ovo je prvi put da je Aykroyd potvrdio svoju ulogu. Imao je ovo da kaže.

"Više nisam u filmovima tako mnogo. Imamo Ghostbusters film na kojem sada radimo i moraću da glumim u njemu."

Ernie Hudson je takođe otkrio da se vraća za Ghostbusters 2020. Iako je nejasno kada je snimlјen intervju sa Danom Aykroydom, Hudson kaže da trenutno rade na filmu i odlično se zabavlјaju. Hudson je preko leta otkrio da nije potpisao ugovor ili da je bio kontaktiran zbog nastavka, ali verovatno se pravio naivan kako bi što duže čuvao tajnu. Imao je to da kaže o ponovnom pridruživanju franšizi tokom vikenda.

"Mi sad snimamo nove Gusterbusters-e. Izaći će sledećeg leta, pa se nadam da ćete uživati koliko ste uživali u ostalim filmovima koje smo napravili. Radeći to ja uživam."

Dok se Ernie Hudson, Sigourney Weaver, Dan Aykroyd i Annie Potts vraćaju, još uvek ne znamo da li se Bill Murray službeno vraća ili ne. Glumac je ranije rekao da je otvoren za povratak i rekao je da su on i originalni članovi glumaca "čuvari" franšize. Tako rečeno, još uvek nemamo potvrdu da se vratio. Dalјi komentari Aykroyd-a na situaciju nažalost ne bacaju nikakavo novo svetlo na situaciju. On objašnjava:

"Ivan Reitman-ov sin Jason napisao je novi film pod nazivom, pa, to će biti Ghostbusters, treći film. Biće svega, većina originalnih lјudi, a potom i mlade zvezde."

Još jedan originalni član glumačke ekipe za koje se fanovi Ghostbustera nadaju da će se vratiti je Rick Moranis. Glumac je polako počeo da se vraća u više posao tokom godina, ali se odmakao od velikog ekrana od 2006. Povratak Moranis-a i Bill Murray-a bio bi masivan, ali Ghostbusters 2020 će više nego verovatno i dalјe biti u redu na blagajni njegovo objavlјivanja sledećeg leta. Ostatak dugog intervjua sa Dan Aykroyd-om možete da pogledate u nastavku, zahvalјujući YouTube kanalu JRE Clips.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...