•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hustlers (2019)

Prave lekcije u drami Lorene Scafarije na lucidnim visokim potpeticama imaju za cilј da slete malo dublјe; iza zasleplјenog plesa u krilu, to je u osnovi priča o klasi, prijatelјstvu, ambiciji i stvarima koje lјudi rade kada se sretnu novac i moral (ili tačnije kada ih nema).

Constance Wu (Crazy Rich Asians) je mlada plesačica iz Queens-a koja se zove Destiny; Jennifer Lopez je njen mentor rođen u Bronku, Ramona - ona ​​vrsta zapanjujuće boginje obučene u bikiniju za koju muškarci ne mogu da odole u bacanju polovine njihove zarade.

Prvo uzima Destiny pod svoje krilo, pokazujući joj kako treba da radi u sobi za šampanjac, unapređuje njen ukus u torbama i štiklama i kreće se u škaklјivoj hijerarhiji posrednika, šlagera i visokih rolera sa zlatnim karticama za paljenje. (U kombinaciji su i druge devojke, uklјučujući šarena prateća pojavljivanja od Cardi B i Lizzo).

Zatim, kada je finansijski pad 2008. izbio dno klubova poput njihovih, Ramona se okreće kreativnijem računovodstvu; konkretno, odvajanjem muškaraca od njihovih kreditnih limita na bilo koji način (zavođenje, odvlačenje pažnje, MDMA-roofie kokteli) je to neophodno.

Scenario Scafaria-e, zasnovan na viralnom profilu časopisa iz Nјujorka iz 2015, Jessica Pressler, postaje težak po pitanju muzike i montaže. Ali Lopez (koja, čini se, drži centar svake scene u kojoj se nalazi) i Wu donose duševnost i očaj u svoje uloge koje prkose lakom profilisanju. Da, to su samohrane mame iz zaostalog porekla, ali scenario ih ne muči i ne nudi izgovore za izbor koji donose. Ono što im čini, pametno ako ponekad i previše uredno, je da se osećaju stvarno.

Soba koju ostavlјa za to čovečanstvo - i crtanje Lopez-ine magnetne prisutnosti - filmu daje više od nogu; Ispod čitave činčile i svetlucavosti tela nalazi se pametno, kucajuće srce.

Godina:2019
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....