•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ŽILIJET BINOŠ U FRANCUSKOJ KOMEDIJI "DVOSTRUKI ŽIVOTI"

Francuskinja, međunarodno priznata zvezda i dobitnica nagrade Oskar Žilijet Binoš („Engleski pacijent“) našla se u najnovijoj komediji reditelja Olivija Asajasa „Dvostruki životi“ o nezaustavljivoj digitalnoj revoluciji i sve prisutnoj strepnji o njenom daljem razvoju. Ostvarenje koje je nominovano za nagradu Zlatni lav na prošlogodisnjem filmskom festivalu u Veneciji domaća publika imaće prilike da pogledate u biokopima od četvrtka, 26. septembra.

Film pravi paralelu između mladih generacija koje nisu spremne da se odreknu svih izazova najnovijih tehnologija i one starije generacije koje i dalje prihvataju klasičnu literaturu i izdavačku delatnost. Stariji veruje da ona nikada neće utihnuti, a modernost vide samo kao egzistencijalnu pretnju.

Novi film s Žilijet Binoš u glavnoj ulozi potpuna je fikcija, izmišljena drama čiji naslov "Dvostruki životi" ima i dvostruko značenje. Priča prati uspešnog pariskog izdavača Alana, koji se trudi da se prilagodi digitalnoj revoluciji te se dvoumi oko ideje objavljivanja najnovijeg rukopisa svog dugogodišnjeg prijatelja. Leonardo, boemski pisac, u rukama ima još jedan rukopis - autofikciju o aferi sa slavnom ličnošću. Dok se bore sa krizom srednjih godina, tehnološkim promenama i odnosima sa svojim ženama, obojica padaju u probleme mnogo veće nego što im se čini.

U ostalim ulogama našli su se i Gijom Kane (Guillaume Canet), Vensan Makenj (Vincent Macaigne), Krista Tere (Christa Theret), Nora Hamzavi (Nora Hamzawi) i drugi.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...