•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Demi Mur svojevremeno majka prodala za 400 dolara

Biografija čuvene američke glumice Demi Mur pod nazivom "Inside out" podigla je dosta prašine zbog mnogih detalja iz mladosti glumice koji zvuče kao neki strašan scenario za film.

Nedavno su svetski ali i domaći mediji pisali o detaljima koji su najviše šokirale i potresle javnost, a koje su obeležile Demino detinjstvo – predoziranje njene majke.

Naime, kada je bila dete, njena majka se predozirala i Demi je bila prisiljena da joj prstima vadi tablete iz grla.

Međutim, ovo je bila samo jedna od jezivih stvari koju je glumica preživela zbog osobe koja ju je donela na svet.

Kada je imala samo 15 godina, majka je dopustila da Demi siluje jedan muškarac. Nakon gnusnog čina, dao je njenoj majci oko 400 dolara i pitao devojku: Kakav je osećaj biti prodat?

"To je bilo silovanje i odvratna majčina izdaja", napisala je glumica u šokantnoj biografiji. Ubrzo nakon toga, Demi je napustila majčinu kuću i sama se otisnula u svet.

U memoarima je otkrila još jednu tajnu, a to je borba sa krivicom zbog pobačaja i gubitka bebe u braku sa Eštonom Kučerom. Priznala je da je izgubila bebu 2005. godine u šestom mesecu trudnoće kada je imala 42 godine, a Ešton 27. Njih dvoje su bili jedno drugom podrška i ostali su u zajedno još 6 godina posle tog nemilog događaja, ali su se ipak rastali 2011. godine i razveli godinu dana kasnije. Podrška su joj bile i njene ćerke Rumer (31), Skaut (28) i Talula (25) koje je dobila u braku sa glumcem Brusom Vilisom.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...