•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Toni Stark živi i pojaviće se u filmu "Crna udovica"

Veteran Marvela Robert Dauni Džunior navodno će se vratiti ulozi Tonija Starka u delu pod nazivom "Black widow", navodi Dealine.

Studio još uvek nije potvrdio ovakvu podelu uloga, ali mediji veruju da će Dauni Džunior ponoviti ulogu Tonija Starka. Moguće da će se Stark pojaviti samo kao kameo, kratka, možda i samo glasovna uloga, navodi Ladbible.

Glumac (54) je Tonija Starka igrao duže od decenije, pre nego što smo u filmu "Rat beskraja" videli kraj Ironmana, poslednju žrtvu koju je podneo kako bi univerzum nastavio da postoji.

Radnja filma "Black widow" o Nataši Romanov smeštena je između filmova "Civil war" (2016) i "Infinity war" (2018).

Film o "Crnoj Udovici" gledaćemo sledeće godine, a on će označiti početak "četvrte faze" Marvelovog filmskog univerzuma, koji još čine "The Eternals" (2020), "Shang-Chi and the legend of the ten rings" (2021), "Doktor Strejndž u multiverzumu ludila" (2021) i "Tor: Ljubav i grmljavina" (2021).

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...