•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumački par dva meseca krio da je dobio treće dete

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds pre dva meseca postali su roditelji po treći put, a par je ovu informaciju vešto krio od medija i obožavatelja, s obzirom da je tek sada procurila informacija da njihova beba ima već dva meseca.

Blejk i Rajan su sredinom aprila bili u Rovinju, gde je on snimao scene za film ‘Hitman’s Wife Bodyguard’, a tada niko nije shvatio da je glumica trudna budući da je stalno nosila široku odeću.

Međutim, par je u maju potvrdio da čeka treće dete kada se Blejk pojavila na premijeri filma Decetive pikachu na koju je došla kako bi podržala supruga, a tada je nosila prelepu žutu haljinu koja je ocrtala njen trudnički stomačić.

Nakon toga nisu komentarisali ništa vezano za dolazak novog člana porodice.

Poznata glumica je ranije više puta isticala za strane medije kako priželjkuje veliku porodicu i da bi volela da ima čak desetoro dece.

"Moj suprug imao je dobro i normalno vaspitanje i želimo da naša deca imaju isti život kao što smo mi imali. Nikad ih ne bismo uskratili za nešto, to bi zaista bilo sebično", rekla je ona tada.

Podsećamo, Blejk i Rajan su 2014. godine dobilil kćerku Džejms, a 2016. naslednicu Ines.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu